Gribetapen skal også udskiftes helt mindst hver anden måned. For at forhindre slid i lejer skal hjulene tages ud mindst en gang om måneden og lejerne fjernes og rengøres. Vær opmærksom på dine lejer, så vil de ikke svigte dig. Ja, nogle er, men ikke alle. Det anbefales at anvende en IP65-klassificering eller højere, og det skal man altid sigte mod, når man køber elektriske skateboards, der er vandtætte. Et godt produkt, der er vandtæt, skal have en høj indtræksbeskyttelsesgrad, der tydeligt er angivet på det. De har helt lukkede motorer, der gør dem totalt vandafvisende og derfor vedligeholdelsesfri. Regelmæssig vedligeholdelse er også nødvendig for personer, der kører på deres tavler (som har bæltdrev) på våde overflader. Så meget spild, som det var, skrotede jeg temmelig mine tidligere planer om et motorophæng og drivtrain og gik med Alien drive mount, fordi det ville være mere enkelt og hurtigt. LiFePO4-pose-celler med lille faktor kan også bruges til at øge batteriets kapacitet til 20 Ah og også opnå en rækkevidde på 30 km eller mere, når man kører på tavlen med konstant høj hastighed.

Hastigheden på et standardelektrisk skateboard kan variere afhængigt af rytternes, terrænets og hældningens vægt. Nedenfor er nogle af de vigtigste tip til vedligeholdelse af elektrisk skateboard. Det meste af den vedligeholdelse, der skal udføres på et elektrisk Skateboard el, ligner vedligeholdelsen af ​​et standard skateboard. Og da de er i samme prisklasse, hvis du kan finde et gratis skib og du er på markedet efter et budget elektrisk skateboardkonverteringssæt, ville dette være det, jeg anbefaler. Tjek den seneste pris på Boosted Boards websted. Derudover vil denne prisklasse sandsynligvis også give dig bedre specifikationer og design. Et 800 watt elektrisk skateboard med en LiFePO4-batteripakke kan give en typisk rækkevidde på 16 – 20 km. Sex hundrede watt elektriske skateboards kan kun opnå 20% mindre rækkevidde end 800 watt enhederne, og elektriske skateboards, der bruger de ældre, forseglede syrebatterier, kan kun opnå 30% mindre rækkevidde end LiFePO4-batterierne. Hurtigt set ser det ud til, at begge batterier får dig til ca. 23 km / h.

På en god vej eller gangsti er et elektrisk skateboard i stand til at nå hastigheder op til 16 – 25 mph. Et stigende antal personer har spillet M3 elektriske skateboard for at gå på arbejde, for at gå i skole. Der er to hovedtyper af elektriske skateboard butikker, hvor du kan finde fakta om skateboarding. MESB er udstyret med to motorer styret af en håndholdt RC-controller og er i stand til at opnå hastigheder helt op til 20 km / h. Mange tavler kan nå hastigheder på over 20 km / h (32 km / t), hvor mange (inklusive DIY-tavler) går op mod 48 km / t. Uden dette kan du vælge dette uden at tænke to gange! Folk behøver heller ikke at miste hovedet, hele systemet kan stadig arbejde normalt og effektivt på grund af uafhængig funktion af komponenter, hvis noget er galt med et enkelt modul. Hvis du er fascineret af spændingen ved at eje et elektrisk bord, skal du overveje, om du vil have det til ture rundt i byen eller for sjov. Hvis du vil fremstille bluetooth-controller, skal du være klar til at lave noget programmering med Arduino.

Og det giver måske et dejligt lille køretøj for nogle kørere med vægt på “mile” -delen. Løse lastbiler kan gøre det meget svært at styre et elektrisk skateboard eller skubbe det i en lige retning. F.eks. Er muligheden for at udføre tricks i en skatepark sandsynligvis meget lettere med den manuelle push-stiltilstand. Hvis du vil have en skyderkasse eller en springrampe, er en tom parkeringsplads eller din indkørsel nok. Mange elektriske skateboards-producenter giver nu mulighed for at opgradere til 12 Ah LiFePO4-batteripakker over SLA-standardbatteripakker, der leveres med de fleste elektriske skateboards, hvilket hjælper med at reducere et brættets vægt med cirka 10 kg som LiFePO4-batteripakker vægt 5 kg sammenlignet til 15 kg SLA-standardpakker, hvilket resulterer i et lettere, hurtigere og agiler skateboard. Nogle få produktionsvirksomheder er nu begyndt at tilbyde elektriske skateboards med kapacitet til at løbe over 30 km ved kun at bruge et 8 Ah batteri, i modsætning til andrevirksomheder, der kun tilbyder op til 25 km og koster næsten dobbelt i forhold til de 30 km elektriske skateboards.